Erfenisaangiften, 1818-1830

Dit weekend kan u genieten van een nieuwe cluster aan bestanden, namelijk de erfenisaangiften van de gemeenten Bassenge (Bitsingen), Eben-Emael, Kanne, Lanaye (Ternaaien), Roclenge (Rukkelingen-aan-de-Jeker), Rosmeer, Val-Meer, Vroenhoven, Wonck en Zichen-Zussen-Bolder. Al deze gemeenten behoorden samen met Vlijtingen tot het registratiekantoor van Maastricht tot 1830.

Elk bestand zal gepaard gaan met zowel een korte algemene inleiding als met enkele specifieke opmerkingen die bij de bewerking van de gemeenten boven zijn komen drijven. Tenslotte wordt de cluster afgesloten met een overkoepelend bestand, zodat iemand ook het geheel in een oogopslag kan overzien en doorzoeken.

Hou de site dus in de gaten de komende dagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: